Team Koyuk

Årslev Engvej, Danmark

Siden 2005 har vi boet på Årslev Engvej, lidt udenfor Slagelse. Her har vi perfekte forhold, både for os selv og hundene. Vi har rigelig afstand til naboer og en stor grund, hvor der er god plads til store hundegårde og et 5000 m2 lufteområde. I maj-juni 2010 har vi desuden fået mulighed for at træne på vores egen grund. På marken ved siden af lufteområdet har vi anlagt fårefolde med sti rundt om, der er bred nok til, at man kan køre på den. Stien er åben for offentligheden, så alle er velkomne! Marken er omkranset af buske og træer, som vi har fået støtte til fra EU og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Se Kommisionens hjemmeside om tilskud her.

Årslev engvej Årslev engvej

For at komme rundt med hundene, dels til træning og dels til vores hus i Sverige, diverse løb m.v., har vi en stor trailer og en god bil, der har kraft nok til at trække den og stå fast på selv de mest isede og stejle veje på fjeldet.

Årslev engvej Årslev engvej

Da det jo er meget sjældent, der er sne nok til slædekørsel i Danmark, foregår træningen herhjemme med vogn, som på billedet til venstre (taget af Birger Voigt), eller med ATV (en 4-hjulet motorcykel).

Årslev engvej Årslev engvej