Vores hunde

Vi fik vores første Husky da vi var flyttet på landet. Vi havde altid været fascinerede af slædehunde og begyndte at kigge os omkring efter en hvalp, da vores schæferhund, Tina, var ved at være halvgammel. På en af vores udflugter mødte vi Lotte Frost fra Kennel Frost and Fun, og hun overbeviste os om at det var en Siberian Husky vi skulle købe. Hundens udseende, temperament og løbsevne tiltalte os meget. Vi kontaktede umiddelbart herefter Kennel Taymyr som snart skulle have hvalpe. Vi var på besøg hos dem og købte efter nogle besøg vores første Husky, Nanok.    

Efter at være blevet introduceret til det at køre med hund besluttede vi ret hurtigt at vi da måtte have en  hund mere. Joy blev herefter hentet til vores hjem og vores første spand var klart. I takt med den stigende interesse for selve sporten besluttede vi os for at få nogle hunde der var bedre egnet til at løbe end de hunde vi havde på daværende tidspunkt. Både Joy og Nanok er udstillingshunde og gør sig bedre i en udstillingsring end til et slædehundeløb. Vi kontaktede derfor Kennel Petruschka, der er kendt for sine meget flotte løbsresultater. De havde netop fået et stort kuld hvalpe, og det lykkedes os at få overtalt dem til at sælge os to hvalpe.

Herefter har vores interesse fulgt løbsvejen, hvilket klart kan ses på resten af de hunde der er endt som en del af Team Koyuk. Kennel Petruschka har efterfølgende valgt at udstationere flere af deres hunde hos os, for derved at hjælpe os i gang med vores løbskariere. 

Vi har ventet nogle år med at lave vores egne hvalpe, dels fordi vi endnu ikke havde de optimale forhold for vores hunde, og dels fordi vi ville være  så sikre som muligt på, at hvalpene med tiden ville kunne tilføre tilføre holdet styrke, speed eller lederskab. I foråret 2005 fik vi endelig solgt vores gamle hus og flyttede til meget bedre forhold for hundene, og vi havde desuden en perfekt avlstæve i Jamie Lee. Så vi tog kontakt til en af verdens bedste løbskenneler, Icebells Kennel i Tyskland, og lavede en aftale med dem om parring. Det hele lykkedes, og Jamie Lee fik hvalpe 31.8.05. 

Holdet består i dag af nedenstående hunde. 

Klik på billedet for at få yderligere oplysninger om hunden.

 

Kanik
Petruschka’s Jack Nicholson
Han, født 11.8.02

 

 

Laika
Petruschka’s Jody Foster
Tæve, født 11.8.02

 

Jamie Lee
Petruschka's Jamie Lee Curtis
Tæve, født 28.5.01
Demi
Petruschka's Demi More
Tæve, født 28.5.01
Pacino
Petruschka's Al Pacino
Han, født 11.8.02
 

       Allyson
      
Team Koyuk Allyson Felix
       Tæve, født 31.8.05

       Kajsa
      
Team Koyuk Kajsa Bergqvist
       Tæve, født 31.8.05
       Yelena
      
Team Koyuk Yelena Isinbayeva
       Tæve, født 31.8.05
       Justin
      
Team Koyuk Justin Gatlin
       Han, født 31.8.05
         Patrick
     
  Team Koyuk Patrick Sjöberg
       Han, født 31.8.05 
        Bubka
       
Team Koyuk Sergei Bubka
        Han, født 31.8.05
        Envoy
       
Icebell's Special Envoy
        Tæve, født 17.6.02       
        Nassi 
        Icebell's Nassi G.
        Han, født 12.6.00

 

Tidligere hunde hos Team Koyuk